Lastminute camping groepsreizen

Lastminute camping groepsreizen

Groepsreizen Europa Tips en adviezen

Ben je nog op zoek naar een leuke, actieve last minute groepsvakantie? Bij Simi Reizen hebben we nog een aantal plekjes vrij voor onze kampeervakanties. Want wat is er nou leuker dan met een groep op reis te gaan en de wereld te ontdekken! Tijdens deze groepsvakantie reis je samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar en heb je de keuze uit veel verschillende actieve vakanties. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit. Het grote voordeel van deze groepsvakantie is dat ze vaak nog tot een dag voor vertrek te boeken zijn (mits er nog plek is uiteraard). In deze blog vertellen we meer over 3 van onze opties:

Actieve kampeer vakantie Frankrijk juli en augustus

Adventureweek Frankrijk

Ben je gek op adrenaline? Dan is een groepsreis naar Frankrijk echt iets voor jou! Deze groepsvakantie staat volop in het teken van actie, avontuur en gezelligheid. Je gaat op vakantie naar de omgeving van Guillestre en dat gebied staat bekend als een van de beste outdoorgebieden van Europa. Er is volop ruimte voor avontuurlijke hikes, verschillende sporttoernooien, raften, bodyboarden, kanoën en canyoning. Ook zal er af en toe ruimte zijn om een van de nabij gelegen stadjes te ontdekken en er gezellige avonden op de camping van te maken! In de maanden juli en augustus hebben we nog enkele plekjes over, dus wees er snel bij! Wanneer je er vroegtijdig bij bent kom je ook eerder in contact met je mede reisgenoten en zo kom je nog sneller en beter in de vakantie stemming.

Kies voor Frankrijk Adventureweek als dit je aanspreekt:

  • Vrije tijd, maar ook genoeg activiteiten (7)
  • 10-daagse groepsreis
  • Kamperen in de Alpen

Ontdek avontuurlijk Slovenië in augustus

Kajakken in Slovenië

Boven Kroatië ligt Slovenië en dit land heeft een adembenemende natuur, waar je tijdens deze actieve vakantie genoeg van zult zien! Dat zul je gelijk al merken bij aankomst, want de camping waar we slapen ligt midden in de natuur! Ook gedurende deze groepsvakantievakantie zijn er weer genoeg avontuurlijke activiteiten gepland, maar we beginnen de vakantie rustig door de omgeving te verkennen kennis te maken met de groep. De dagen daarna staan in het teken van actie en zo ga je onder meer: kajakken op de rivier, bushcraften, boogschieten, mountainbiken en raften. Daarnaast is er ook nog tijd om het nabij gelegen Bled te verkennen. Sommige reizen naar Slovenië zitten helaas al vol, dus check snel of er nog plek is! Mits de groepsreis nog niet vol is, kun je deze reis zelfs nog een dag van te voren boeken!

Kies voor Slovenië Actief als dit je aanspreekt:

  • Ontspanning, maar ook volop activiteiten (9)
  • 11-daagse groepsreis
  • Kamperen midden in de natuur
  • Bezoek aan sprookjesachtig Bled

Levendig Kroatië in juli en augustus

Groepsfoto Kroatië Actief

Als je wat minder op zoek bent naar adrenaline en meer van variatie houdt, dan ben je in Kroatië aan het juist adres. Zon, zee, strand, uitgaan en actieve activiteiten zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. De camping waar we verblijven ligt pal naast het strand en zo is verkoeling in ieder geval altijd dichtbij. Daarnaast zitten we vlakbij een boulevard en kun je dus altijd een terrasje pakken. Tijdens deze vakantie ga je de stad Split ontdekken, suppen wanneer het donker is, raften, canyoning, rivertubing en tot sluit is er een optie om af te sluiten met een uitgaansavond. Benieuwd geworden naar Kroatië? Kijk dan snel naar de beschikbare data! Boek deze groepsreis snel, want deze reis heeft nog maar zeer beperkt plek! 

Kies voor Kroatië Actief als dit je aanspreekt:

  • Relaxtijd, maar ook voldoende inbegrepen activiteiten (8)
  • 11-daagse groepsreis
  • Kamperen vlakbij het strand
  • Uitgaansmogelijkheden in Split

Waarom een groepsreis?

Alles wat je tijdens deze groepsvakantie doet, doe je samen. Dit begint al met de heenreis naar je bestemming en dit zorgt ervoor dat deze vakantie je altijd zal bijblijven. Onze ervaring leert dat het in het begin spannend zal zijn om je aan te sluiten bij een groepsreis, maar gelukkig duurt dit niet lang. Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet ontstaat er wel een vriendschap  voor de rest van je leven! Twijfel je of een groepsreis iets voor jou is?

Waarom boeken bij Simi Reizen?

  • Je groepsgenoten zijn allemaal tussen de 18 en 32 jaar, je reist dus echt samen met leeftijdsgenoten!
  • Er is altijd een Simi host of gids op locatie tijdens groepsreizen.
  • Samen uit, samen thuis. De vakantie beleef je echt samen als een groep.
  • Het is mogelijk om voor je reis al kennis te maken met je reisgenoten.
  • Geen verrassingen tijdens je reis, je boekt een pakketreis en weet waar je aan toe bent.
  • Simi Reizen is aangesloten / lid van de SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds.
  • Uitstekende reviews bij o.a. de reispagina, Reisgraag, Google en Facebook.

Ben je nieuwsgierig geworden of benieuwd geworden naar andere last minute reizen? We hebben alle last minute groepsreizen voor je op een rijtje gezet!